Maak je klanten blij met bedrukt opvulpapier van Zipa

Zipapapier.nl

Elke keer wanneer je een pakket uitstuurt, heb je twee keuzes: investeren in een leuke verpakking of gewoon versturen in een saaie doos. Gelukkig is er nog een derde optie: bedrukt opvulpapier. Opvulpapier zorgt niet alleen voor extra bescherming tijdens het transport, het maakt uitpakken ook leuker. En als je dan nog eens je bedrijfslogo of een pakkend ontwerp toevoegt, dan maak je meteen een positieve indruk op je klanten. In deze blog lees je meer over het bedrukt opvulpapier van Zipa en waarom het een slimme keuze is.

Wat is Zipa opvulpapier?

Zipa is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van decoratief en functioneel vulmateriaal voor pakketzendingen. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier en is milieuvriendelijk. Bij Zipa kun je opvulpapier bestellen dat bedrukt wordt met je logo, een specifiek patroon, kleur of bepaalde tekst. Zo creƫer je een uniek product dat je verpakkingen naar een hoger niveau tilt.

Voordelen van bedrukt opvulpapier

Het bedrukken van opvulpapier heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het extra bescherming aan je producten. Tijdens transport kunnen je pakketten soms flink schudden en schokken. Met opvulpapier voorkom je dat je producten beschadigd raken. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit. Als je je logo of ontwerp bedrukt, dan wordt uitpakken nog leuker voor je klanten. Bovendien helpt het je merk te versterken. Door je logo te showen op het papier weten je klanten meteen welke organisatie de zending heeft verzonden.

Het gebruik van bedrukt opvulpapier

Het gebruik van Zipa opvulpapier is zeer eenvoudig. Je plaatst het papier simpelweg in de doos, over je producten heen. Het biedt extra bescherming en het zorgt ervoor dat je producten op hun plaats blijven zitten. Daarna vouw je de doos dicht en verstuur deze. Er zijn geen speciale instructies nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is je producten inpakken zoals gewoonlijk en het opvulpapier plaatsen op de plekken waar nodig.

Het bestellen van bedrukt opvulpapier

Als je bedrukt opvulpapier wilt bestellen, dan kun je bij Zipa terecht. Op hun website geef je aan welk ontwerp je wilt en hoeveel vellen je nodig hebt. Na ontvangst van je gegevens sturen zij je een voorbeeld ontwerp wat je kunt goedkeuren of afkeuren. Nadat je akkoord hebt gegeven, wordt het papier gedrukt en binnen enkele werkdagen bij je afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is het papier in de doos leggen en versturen met je producten.

Tussen alle verschillende opties voor pakketverzending is bedrukt opvulpapier van Zipa een slimme en praktische keuze. Je beschermt je producten, maakt je merk sterker, en maakt het uitpakken extra leuk. Bovendien draag je op deze manier bij aan het milieu. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog bedrukt opvulpapier van Zipa en maak je klanten blij!