Waar ga jij je nespresso capsules kopen?

administratiekantoor Utrecht

Tegenwoordig kun je vrijwel alles online bestellen. Zo kun je je boodschappen online bestellen en worden deze bij je thuis bezorgd. Maar ook nieuwe kleding en schoenen kun je online bestellen. Dit geldt ook voor Nespresso capsules. Vaak komt dit ook gebrek aan tijd. Een bezoekje aan een winkel heb je niet zomaar gedaan. Maar waar ga jij jouw nespresso capsules kopen? Kies jij er ook voor om dit online te doen via een van de vele koffie aanbieders? Of ga jij liever naar de fysieke winkel van Nespresso om daar jouw koffie uit te zoeken en om misschien wel nieuwe smaken te ontdekken? De keuze is aan jou! 

Nespresso cups bestellen 

Zoals hierboven al vermeld kun je je Nespresso cups ook makkelijk online bestellen. Door de vele koffie aanbieders online is de keuze reuze en zit er altijd wel een smaak bij die aan jouw wensen voldoet. Wil je toch je nespresso capsules kopen in een fysieke winkel? Dan kan dat natuurlijk ook nog! Daar waar online shops tegenwoordig voorop lopen, is er niets beter dan een gehele ervaring die je krijgt tijdens het uitzoeken van koffie in een fysieke winkel. Zo ontdek je misschien wel een koffie soort die je eerder nooit zou kopen, of kom je weer achter een nieuw verhaal die achter elke koffie soort schuilt. 

Wist je dat je je gebruikte cups weer kunt inleveren? 

Wist je dat je naast het kopen van Nespresso capsules in de fysieke winkels, je deze ook weer kunt inleveren bij deze winkels? Het cupje van Nespresso is namelijk gemaakt van een soort aluminium. Het kan schadelijk zijn voor de natuur wanneer deze daar in terecht komt. Wanneer je je gebruikte cups weer inlevert is dit niet alleen beter voor de natuur, maar ook voor de wereld. Doordat de cups een tweede leven krijgen scheelt dit weer afvalstoffen die nodig zijn bij het produceren van nieuw aluminium. Ga daarom eens na of er een winkel bij jou in de buurt zit waar je je gebruikte cups kunt inleveren. Zo kun je daar niet alleen je nespresso capsules kopen, maar ook meteen weer je gebruikte cups weer inleveren.